ECHTESUUS GEËXPOSEERD

devider

Op verschillende plekken mocht ik mijn schilderijen exposeren.

Ook in 2017 heeft Echtesuus een schilderij beschikbaar gesteld voor de veiling die werd georganiseerd door Stichting 1184. Dit keer werd de gehele opbrengst beschikbaar gesteld aan Dream4Kids.

Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die te kampen hebben met een jeugdtrauma.

Een Echtesuus aan de muur bij Tof Koekie! Dat ziet er gezellig uit. Je kunt hier lekker eten, drinken & koekies eten met de kinderen.

Voor Stichting1184 heeft Echtesuus een schilderij beschikbaar gesteld. De opbrengst is volledig naar het goede doel gegaan. In 2016 was het goede doel Humanitas. Hoeveel het schilderij heeft opgebracht, kijk het filmpje en je weet het!

expositie

Dit schilderij heb ik speciaal voor Swim To Fight Cancer 073 (editie 2015) gemaakt. Via een online veiling heeft dit Swim To Fight Cancer-schilderij een mooie bestemming gekregen. Het opgeleverde bedrag is volledig naar Swim To Fight Cancer gegaan.

expositie
expositie
expositie

In deze trendy koffiebar mocht ik Echtesuus-schilderijen tijdelijk exposeren! Een gezellig en leuk café voor een koffie.

expositie

Eenmaal in het jaar is in het centrum van Rosmalen de kunstmarkt. En Echtesuus was erbij! Zie ik jou volgende jaar (weer)?

Te koop, te huur, echtesuus, hip schilderij
echtesuus, expositie
Rome of Parijs, Kika, Veiling, Echtesuus

Deze Echtesuus werd geveild tijdens een Parijse Markt in Den Bosch. De gehele opbrengst ging naar Stichting Kika.

expositie, echtesuus
kleurrijk schilderij
expositie

Bij Bar 35 eet je geweldige, huisgemaakte burgers onder het genot van één van de 35 biersoorten. En het leuke was, dat Echtesuus er ook hing!